Cum alegi colierul potrivit în funcție de eveniment?

Momentele de răsfăț se rezumă în special la acele clipe în care primim bijuterii și ne bucurăm de ele. De altfel eleganța și rafinamentul sunt reprezentate în mod deosebit de bijuterii, de modul lor de a completa ținutele doamnelor și domnișoarelor. Și cu siguranță cele mai căutate, mai apreciate și mai des întâlnite bijuterii vor fi cele reprezentate de coliere și lănțișoare.

întâlnite bijuterii vor fi cele reprezentate de coliere și lănțișoare.
Acestea sunt printre cele mai vechi bijuterii, iar primele coliere au fost purtate încă din antichitate. În vremurile noastre, lucrurile s-au schimbat, căci de la colierele din perle sau cele cu pietre pretioase, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos s-au orientat către colierele din argint. Acest tip de coliere din argint se potrivește în cadrul unor petreceri, dar și evenimente cu ștaif.

Și poate că toate aceste lucruri nu ar trebui să ne surprindă având în vedere că putem opta pentru o gamă variată a colierelor din argint. În momentul în care alegem un colier trebuie să ne gândim și la câțiva factori importanți cum ar fi: tipul de colier, tipul de eveniment, dar și la factori care țin mai mult de aspectul și ținuta noastră precum forma decolteului și articolele vestimentare pe care vrei să le asortezi.

Dar pentru a exemplifica mult mai bine cum poți completa o ținută cu o astfel de bijuterie, în paragrafele următoare vei descoperi detalii importante cu privire la acest fapt.

Ce tipuri de coliere poți asorta ținutelor tale?

Când ne gândim la evenimentele pe care vrem să le onorăm ținuta este importantă, însă elementul cheie, care completează această ținută și care îi atribuie eleganță și rafinament rămâne bijuteria de bază colierul. Vă puteți orienta către coliere ieftine la reducere, ca cele de mai jos, coliere din aur sau argint, coliere cu pietre prețioase, coliere cu perle, dar și nenumărate coliere cu diverse pandantive care să le completeze.

Colier din aur galben de 14K cu diamant

Și cum nu ne mulțumim niciodată cu puțin în momentul în care alegem un colier suntem atente la tipul de decolteu, numai așa ținuta se poate completa corespunzător.

Colier din argint Double Layer Heart Chain

Dacă îți plac aceste coliere, te invit să descoperi o selecție minunată de bijuterii în magazinul de bijuterii EdenBoutique. Aici vei găsi o gama diversificata de bijuterii la un raport excelent calitate/preț.

Alegerea colierelor în funcție de tipurile de decolteu

Dacă la prima vedere vă închipuiți că pare un aspect ceva mai intim, ei bine nu este întocmai așa. Și asta pentru că una dintre regulile de bază când alegi un colier se referă la forma și tipul de decolteu. Și trebuie să știți că:

Decoltee mai generoase

Decolteele mai generoase, mai adânci, dar și mai late se îndreaptă către un colier statement cu aur roz de 24K cu cristale Swarovski, colier ceva mai masiv, mai bogat. Dacă ai optat pentru un colier statement, celelalte bijuterii nu vor fi la fel de spectaculoase și de pompoase, ci din contră vor fi mai simpluțe, iar rochia nu va fi una foarte sofisticată, ci una minimalist, simplă, dar de bun gust;

Ținutele cu guler la baza gâtului

Ținutele cu guler la baza gâtului sunt simple, clasice, dar și elegante, iar pentru ele potrivit ar fi acele coliere minimaliste;

Lantisor placat cu aur 40-44 cm Unconventional

Pentru gulerele geometrice

Pentru gulerele geometrice, potrivite sunt colierele cu pandantive mari, ca de exemplul Colierul din argint Sparkling Monn and Star;

Colier din argint Sparkling Monn and Star

Pentru decolteele rotunde

Pentru acelea care adoptă decolteele rotunde nu trebuie să uite că se pot completa cu acele coliere simple, care pot pune în valoare acest decolteu;

Lant din aur alb de 18K cu diamante

Pentru rochii fără bretele

Dacă purtați acele rochii fără bretele, acest tip de rochie permite asortarea cu orice colier, fără să țină cont de restricții;

Lant din aur galben de 14K

Pentru gulere late

în categoria gulerelor late care se regăsesc aproape de umeri se încadrează perfect colierele în straturi din argint, otel inoxidabil sau aur, care sunt masive și vin peste tăietura bluzei;

Colier din argint Double Layer Coin Chain

Helănci și bluze pe gât

Să nu uităm și de helănci, care pot fi purtate la birou în sezonul toamnă-iarnă și în cazul cărora se recomandă acele coliere minimaliste;

Colier Rhodium Plated Balls & Bows

Însă cea mai bună modalitate de a alege colierul potrivit este cea care se rezumă la evenimentele pe care vreți să le onorați. Astfel că pentru persoanele care vor să meargă la un eveniment sofisticat, așa cum este și un bal de exemplu, colierul pe care îl alegeți este un colier statement cu o rochie neagră, simplă, care să pună în evidență eleganța, rafinamentul și trăsăturile voastre.

Pentru o cină romantică la restaurant

În cazul în care mergeți la restaurant puteți lua un colier lung sau un colier cu perle, iar ținuta să fie una clasică și în același timp elegantă. Alfă mai multe despre cum să alegi ținuta potrivită în funcție de eveniment.

Colier placat cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Aura

La teatru

Pentru acele domnișoare și doamne care își doresc să meargă la teatru o ținută simplă pusă în evidență printr-un colier cu pandantiv sau un colier la baza gâtului este o alegere potrivită.

Colier placat cu aur alb Melissa

Pentru ieșiri cu prietenele

Cât despre acele ieșiri cu prietenele vă puteți orienta către colierele cu pietre semiprețioase sau coliere cu diferite simboluri, căci indicat ar fi să alegi acel colier care vă reprezintă cel mai bine.

Colier placat cu aur alb Tricia

Așadar indiferent de persoana care poartă aceste bijuterii, de ținutele pe care insistă să le aleagă sau evenimentele la care își doresc să meargă, colierele au fost nelipsite și au pus în evidență importante trăsături ale persoanei care le poartă. Și nu este tot, un colier adaugă la ținuta voastră acel strop de rafinament și eleganță pe care fiecare dintre noi și-l dorește.

Leave a Comment

Blog de fashion
error: Content is protected !!