De ce trebuie sa alegi un ambalaj frumos atunci când faci cadou?

Care este primul lucru la care te gândești atunci când îți dai seama că se apropie cu pași repezi ziua mamei tale sau a persoanei dragi? Sau când vrei să spui un “mulțumesc!” din tot sufletul? Unii ar spune că te gândești la cadouri, dar este puțin spus. Te gândești defapt la experiența pe care o va avea persoana dragă, la zâmbetele nestăpânite și abia aștepți să surprinzi privirea aceea de copil fericit ce apare în ochii oricărui “om mare” atunci când este surprins cu un cadou!

Dar, ce faci după ce, în sfârșit, ai ales cadoul? Îi vei oferi ceasul într-un ambalaj care nu spune “surprizăăă!!”? Vei pune gentuța într-o pungă tradițională de cadou? Vei improviza un ambalaj din hârtie? Dar ce se întâmplă dacă nu ai timp să cumperi o pungă de cadou, sau dacă nu știi arta origami pentru a putea ambala ca un maestru?

Nu te descuraja! Cei de la We Velvet au adăugat colecției de accesorii și super serviciul de ambalat cadou, cu ajutorul căruia, printr-un singur click poți alege cum să ajungă surpriza în fața celor dragi!

Dar oare chiar contează felul în care ambalezi cadoul?

Chiar contează! De când suntem în băncile școlii suntem învățați să nu judecăm o carte după copertă, și că ceea ce este frumos se găsește întotdeauna în interior. Nimic mai adevărat, însă ”știința surprizelor” ne-a dovedit în decursul experiențelor personale că puțină pasiune în plus adăugată ambalajului va amplifica bucuria și va face persoana preferată să scape cel puțin un “Wooow!”. Două surprize sunt întotdeauna mai frumoase decât una singură, iar atunci când ambalajul este el însuși o surpriză, efectul va fi cu siguranță memorabil!

Ai atâtea motive să le mulțumești persoanelor dragi din viața ta! Poți să îți arăți oricând recunoștința față de ele oferindu-le o super gentuță, o pereche de ochelari de soare sau poți chiar să o surprinzi cu un set de ceasuri pentru amândoi sau seturi cadou superbe pe care le găsești mereu pe wevelvet.ro iar după ce ai ales cu grijă cadoul de care se va bucura muuult timp, este timpul să alegi ambalajul-surpriză!

set cadou wevelvet

Indiferent dacă alegi să oferi personal cadoul sau dacă preferi să fie livrat direct la ușa norocoasei, contează la fel de mult felul în care este ambalat. Poți alege WeVelvet Luxury Box pentru o surpriză așa cum fiecare dintre noi visează să primească (chiar și cel mai insensibil se topește sub atingerea catifelată a hârtiei de mătase ce înconjoară cadoul, la vederea cutiei roz ca vata de zahăr mult dorită din copilărie și a fundițelor din satin, în culori atent alese!) sau poți opta pentru ambalajul personalizat din hârtie.

Atent selecționată, cu motive sugestive, împăturită cu pasiune peste cadoul celei dragi și sigilată cu nelipsita fundiță din satin colorat (atent aleasă în funcție de culoarea hârtiei) maeștrii We Velvet transformă simplul ambalaj de hârtie în artă dusă la alt nivel.

Geantă nude piele naturală tip rucsac

Persoana preferată este la mulți km distanță de tine? Poți oferi cadoul la timp, printr-o comandă online in magazinul wevelvet! Pui în coșul de cumpărături produsul pe care știi că o să îl adore, adaugi și ambalajul dorit și aștepți să primești mii de mulțumiri de la cea pe care tocmai ai făcut-o cea mai fericită din lume!

Nu-i așa că abia aștepți să oferi următorul cadou? O nouă zi este cel mai bun motiv, știi ce ai de făcut!

Leave a Comment

Blog de fashion
error: Content is protected !!