Top cele mai apreciate brand-uri de haine în 2021

Am observant că sunt persoane care se crispează atunci când aud de haine de firmă. În sinea lor își spun că hainele de firmă au un preț piperat și cam atât. Însă eu spun că hainele de firmă reprezintă mult mai mult decât un preț piperat. Altfel spus nu trebuie să tratezi cu ignoranță hainele de firmă, ci mai degrabă o puțină documentare te va putea ajuta să-ți alegi fix acele haine pe care ți le dorești. Ba mai mult decât atât eu sunt printre acele persoane care am rămas fidelă acelor branduri pe care le-am găsit îndrăznețe și pe gustul meu.

În cele ce urmează am scris despre cele mai apreciate brand-uri de haine în 2020 care te vor inspira și ajuta să-ți găsești ținutele potrivite atât pentru birou, cât și pentru evenimentele importante. Daca ti-ai propus sa iti inlocuiesti garderoba, sezonul reducerilor de iarna sau Blackfriday este o ocazie excelenta de care sa profiti. Vezi ce oferte de BlackFriday la haine de iarna au magazinele in acest an. Magazinele enumerate oferă reduceri semnificative atat la produsele de dama, cat si pentru barbati si copii.

Top brand-uri de haine

Votează brand-ul tău preferat (alege maxim 3):

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Ana Radu

Ana Radu – reprezintă un brand relativ recent, dar foarte apreciat in România, în special datorită calității produselor și a combinațiilor de materiale și culori. Având în vedere că rochiile ei sunt pe cât de extravagante pe atât de exuberante nu mai încape îndoială de ce și-a captivat atât de multe adepte. Rochiile acestui brand îți dau posibilitatea să te impui, având în vedere că îți dă o anumită postură a caracterului tău cu care trebuie să rezonezi și să fii în concordanță.

Artista

Artista fashion – este un brand românesc consacrat cu o tradiție de peste 19 ani, care pune accent pe calitatea produselor. Rochiile, bluzele și paltoanele se remarcă prin eleganță și bun gust, prin urmare daca ești în căutarea unei ținute de ocazie, Artista trebuie să fie printre primele opțiuni. Cu siguranță vei găsi rochia de ocazie mult visată!

Fofy

Brand-ul Fofy – brand-ul se evidențiază atât prin eleganță și rafinament, cât și prin prețuri accesibile pentru toate buzunarele și care acoperă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte. Poți achiziționa articole vestimentare precum pantalonii, rochii elegante și office, fustele office, dar și cămășile elegante și office. Știe să îmbine materialul de calitate, croiala (designul), cu un preț accesibil pentru o gamă mai largă de cumpărătoare. Lucru ce poate fi mulțumitor pentru oricine își dorește îmbrăcăminte de calitate la un preț bun.

Sherri Hill

Sherri Hill – înseamnă linii fine, design incredibil și materiale demne de un rang înalt. Brand cunoscut pentru rochiile superbe, extraordinare și care au câte un mic accent din aproximativ fiecare colț din această lume. Amintim de croiala inspirată din ținutele Channel și până la broderiile fine din India. Și totuși nu ar fi de ajuns să descriu articolele vestimentare ale acestui brand.

StarShiners

StarShinerS – Designerii StarShinerS lansează colecții noi săptămânal, deci daca vrei să îți reînnoiești garderoba, nu trebuie sa ratezi lansările de colecție StarShiners, care au loc in fiecare vineri. Hainele lor urmăresc cele mai noi tendințe în fashion, modele de îmbrăcăminte cu un croi lejer, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile.

Care este brand-ul tau preferat și de ce?

Leave a Comment

Blog de fashion
error: Content is protected !!